MP3DORK.COM
Free Online Download Movie and Song

Download Video Music


Download Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL]

Title : Rembulan
Artist : Ardia Diwang Probowati
Songwritter : Ipa Hadi Sasono
Model : Ipa Hadi Sasono
Video Shooting: Nar Multimedia
Video Editing : Nar Multimedia
Arranger : Samiremen
Produksi : HR-Production
Album : Single

AVAILABLE ON
Spotify : https://spoti.fi/2Xszl1x
Amazon : https://amzn.to/2TmbLAG
Deezer : http://bit.ly/2Cgk8rw
iTunes :

Find us on
Facebook : http://bit.ly/2GiWYDx
Instagram : http://bit.ly/2ZczztN
Twitter : http://bit.ly/2IfPgtm

______________________________________________________________

Lirik

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing batin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning jero batin pengen tansah sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni
Endah paras manis esem lan guyumu
Ginambar ing bathin tan biso nglalekke
Yekti kangmas ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Amung kangmas

Howo ning njero batin tansah pengen sesanding
Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas
Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan
_________________________________________________________________

Terima kasih anda sudah mampir di channel kami.
Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, dan Subscribe channel resmi kami
https://www.youtube.com/cha......

#Rembulan
#ArdiaDiwangProbowati
#IpaHadiSasono
#HRproduction

Copyright © 2019 HR Production. All Rights Reserved.

Title : Ardia Diwang Probowati - Rembulan [OFFICIAL]
Owner : HR - Production Official
Duration : 5:00
Viewed : 6,828,929
Liked : 42425
Published : Mar 9, 2019
Quality :
Souce : YouTube

Share to your friends

Related Videos


PAMER BOJO - GuyonWaton (akustik)
By SYARIF Saputra
5:22 | 5,054,871 views

FULL ALBUM LAGU ARDIA DIWANG TERLARIS
By masndri channel
56:45 | 309,102 views


Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric)
By Pendhoza Official
4:25 | 18,257,071 views

MUNDUR ALON ALON LIVE MADIUN
By BONYTA CHANNEL
4:55 | 152,839 views

Nella Kharisma - MEMORI BERKASIH   |   Official Video
By Khatulistiwa Record
7:05 | 58,184,994 views

Suliyana - Bohoso Moto (Lirik dan Terjemahan)
By Mediant Lyrics
5:50 | 1,233,708 views

ELSA SAFIRA - MUNDUR ALON ALON (OM.ADELLA LIVE IN GOFUN BOJONEGORO)
By Baruna Suara [OFFICIAL]
5:30 | 1,593,926 views

Didi Kempot - Layang Kangen ( SMA N 1 Wonosari )
By concert id
5:43 | 6,945,582 views

KARTONYONO MEDOT JANJI " Official Video Klip " DENNY CAKNAN
By DENNY CAKNAN
4:50 | 15,942,209 views